Konya Spor Lisesi'nden Dünya Şampiyonu çıktı

Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Diriliş Gençliği sporcusu Sena Karakaya, Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında kulüplerini, Konya Spor Lisesi'ni, Konya'yı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek

8 - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te düzenlenen Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında mücadele eden Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Selçuklu Diriliş Gençliği sporcusu Sena Karakaya, 56 Kg. Büyük Bayanlarda Şampiyon olarak altın madalya kazandı.

 

Dünya Şampiyonu olmayı başararak Altın Madalya kazandı. Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Sena Karakaya, Dünya Şampiyonası için çok iyi hazırlandığını belirterek, "Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı dinlettiğim için çok mutluyum. Madalyamı Mehmetçiğe ve Türk Milletine armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

KONYA SPOR LİSESİ MÜDÜRÜ VEYSEL DUDU: GURUR VERİCİ

Konya Spor Lisesi Müdürü Veysel Dudu yaptığı açıklamada, “Okulumuz Konya Spor Lisesi öğrencisi Sena KARAKAYA, Ju Jitsu Dünya Şampiyonasında Altın Madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olması, okulumuz ve Konya'mız adına gurur vericidir. Öğrencimizin azimli ve gayretli çalışmaları sonucunda kulüplerini, okulumuzu, Konya'mızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek madalya kazanmasından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Spor Haberleri

Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu
Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü finalde