Konya polisi şok etti! Tek tek durduruyorlar

Konya polisi vatandaşların ve trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda devriye atarak GBT sorgusu yapan ekiplerin yanı sıra, şok uygulamalar yapılarak araçlar da tek tek kontrolden geçiriliyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin cadde ve sokaklarda suçun önlenmesi, suçluların yakalanması ve güven ortamının sağlanması için şok uygulamalara aralıksız devam ediyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Şubesi ekipleri, şok uygulamalarına devam ediyor. Suçun önlenmesi, suçluların yakalanması ve güven ortamının sağlanması için uygulamada araçlar tek tek durdurularak sürücüler inceleniyor.

Özellikle vatandaşların ve trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda devriye atan ekiplerin yanı sıra, şok uygulamalar da yapılarak araçlar kontrolden geçiriliyor. Yapılan kimlik denetimlerinde ilk olarak vatandaşların Genel Bilgi Taraması'nı (GBT) yapan ekipler, vatandaşların suç kayıtlarını da inceliyor.

Kent genelinde farklı noktalarda farklı saat aralıklarında yapılan uygulama ve denetimlerle adli olayların da önlenmesi amaçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Karapınar’da iki ayrı ot yangını paniğe neden oldu
GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI
Konya Antalya Arası Otoyolla 1 Saat Kısalıyor
ALEVLER KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLDÜ
MAHALLE SAKİNLERİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ