Konya plakalı bira yüklü tır devrildi, tüm yol bira oldu

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan bira yüklü tır refüje devrilirken, kazada tırın dorsesindeki binlerce kutu bira ise çevreye dağıldı.

Kaza, Emirdağ ilçesi Kuruca köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.K., idaresindeki 42 FFF 89 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Savrulan araç ardından yol kenarındaki refüje devrildi. Kazada tırın dorsesinde bulunan binlerce kutu bira ise çevreye dağıldı.

Kazada yaralanan sürücü çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kazada devrilen tır ise kurtarma ekiplerinin uzun süren uğraşları sonrası devrildiği yerden kaldırıldı.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

AVCILAR BİRBİRİNİ VURDU
KONYA'DA 2 İLÇEDE OPERASYON
Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi