Konya merkezde okullar tatil mi? Milli Eğitim'den 10 Şubat açıklaması

İl Milli Eğitim Müdürlüğü kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 Şubat Perşembe günü Konya'nın 24 ilçesinde okulların tatil edildiğini açıkladı. Selçuklu, Karatay ve Meram'ın kırsal mahalleleri de dahil uzaktan eğitim kararı alındı

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 24 ilçede 10 Şubat'ta okullar tatil edildi. Söz konusu okullarda yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındığı duyuruldu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü kar tatili verilen ilçeleri açıkladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle, Akşehir, Akören, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Halkapınar, Ilgın, Hadim, Hüyük, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, bu ilçelerde eğitime uzaktan eğitim sistemi ile devam edileceği kaydedildi.

Öte yandan, Konya'nın merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde ilçe merkezleri dışında kalan kırsal mahallelerinde ve taşımalı eğitim kapsamında öğrencisi taşınan yerleşim yerlerinde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 10 Şubat 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındığı bildirildi.

Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi?

Kar yağışının etkisini yitirdiği Konya merkezde şiddetli rüzgar ve fırtına okullar tatil edilecek mi sorusunu gündeme getirdi. Öğrenci ve veliler Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Ancak merkez ilçelerde taşımalı eğitim verilenler ile kırsal mahalleler dışında okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair bir açıklama gelmedi.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri

Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!
Alman çift karavanla Türkiye turuna Konya'da mola verdi