Konya Karatay'da aranan otomobilden binlerce uyuşturucu hap çıktı

Konya'nın Karatay ilçesinde narkotik polisinin bir otomobile gerçekleştirdiği operasyonda 5 bin 150 adet ecstasy hap ele geçirildi

Konya Karatay'da aranan otomobilden binlerce uyuşturucu hap çıktı

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde polisin bir otomobile gerçekleştirdiği operasyonda 5 bin 150 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesinin birlikte yaptığı çalışmalarda uyuşturucu madde bulunduğu tespit edilen bir otomobile operasyon gerçekleştirildi.

Merkez Karatay ilçesinde yapılan operasyonda otomobilin bagajında hassas burunlu narkotik köpeği ile arama yapıldı. Aramada, otomobilin bagaj bölümünde gizlenmiş vaziyette 5 bin 150 adet ecstasy hap maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve/veya Nakletmek suçundan işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Meram Gençlik Meclisi'nden Yaz Boyunca Gençlere Eğitim ve Sosyalleşme Desteği
Beyşehir'deki yangın, yerleşim yerine metreler kala kontrol altına alındı
92 metrede içilebilir suya ulaşıldı: Mahalle çeşmesi yeniden akıyor
Beyşehir-Seydişehir yolunda tarlaya devrilen otomobilde 3 kişi yaralandı
Av Sezonuyla Birlikte Denetimler Arttı