Konya İtfaiyesi yavru kedi için seferber oldu

Konya'nın Meram ilçesinde bir kuyuya düşen yavru kedi, itfaiye ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı.

Konya'nın Meram ilçesinde, 15 metre derinliğindeki bir su kuyusunda mahsur kalan yavru kedi, vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuyunun içine makaralı bir sistem kurarak kediyi dikkatli bir şekilde yukarı çıkardı.

Kedinin İlk Müdahalesi Olay Yerinde Yapıldı

Yavru kedinin kuyuya düşme anının ardından yapılan ilk müdahale, olay yerinde gerçekleştirildi. Kedinin sağlık durumu hakkında bilgi edinmek isteyen ekipler, ardından yavru kediyi bir veteriner hekimliğine teslim etti. Kedinin genel sağlık durumu iyi olarak rapor edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

SERVİS ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
‘İFTAR REZERVASYONU’ OYUNU
BAŞINA ALDIĞI YUMRUK SONU OLDU
Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Akşehir’de anıldı
AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Gönül Sofrası Kuruldu