Konya Hüyük'te otomobil ciple çarpıştı! 2'si çocuk 8 yaralı

Konya'nın Hüyük ilçesi - Budak Mahallesi yol ayrımında cip ile otomobil çarpıştı. Kazada 4'ü ağır 8 kişi yaralandı. Konya'ya sevk edilen ağır yaralılardan 2'sinin 9 ve 5 yaşlarında olduğu öğrenildi.

Konya'nın Hüyük ilçesi Budak yol ayrımında Isparta yönüne seyreden cip ile otomobil çarpıştı. Kazada 4'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir-Isparta Karayolu'nun 30. kilometresi Hüyük ilçesi - Budak Mahallesi yol ayrımındaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'den Isparta yönüne seyir halinde olan İsmail Y. (50) yönetimindeki 33 ABB 103 plakalı Dacia marka cip ile Durmuş A. (33) yönetimindeki 42 AIT 407 plakalı Renault marka otomobil kavşakta çarpıştı.

2'si çocuk 4 ağır yaralı Konya'ya sevk edildi

Kazada her iki aracın sürücüsü ile 33 ABB 103 plakalı cipte yolcu olarak bulunan A.Y. (20), F.A. (43) ve otomobildeki A.A. (32), G.A. (5), E.A. (9) ve G.Ö. (71) yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Durmuş A. ile G.A, E.A. ve G.Ö. hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Karapınar-Emirgazi yolunda kaza: Motosikletiyle takla attı
Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!
Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı