Konya Büyükşehir Belediyesi'nden sokağa çıkma kısıtlamasında toplu ulaşımla ilgili açıklama geldi

5 Aralık 2020 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak yeni sefer saatlerine "atus.konya.bel.tr" web sayfasından ulaşılabilecek.

Konya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle uygulanan hafta içi akşam ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması dönemlerinde, Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve tramvayların seferlerine devam edeceği bildirildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

  • Koronavirüs salgını sebebiyle uygulanan haftaiçi akşam ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması dönemlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve tramvaylar seferlerine devam edecektir.
  • Otobüs seferleri için güzergâh ve sefer bazlı yolcu sayıları, kısıtlama kapsamında olmayan ve kısıtlama dönemlerinde çalışmaya devam eden hemşehrilerimiz dikkate alınarak ATUS verileri üzerinden incelenmiş; yeni sefer saatleri belirlenmiştir.
  • 5 Aralık 2020 Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde hafta içi, Cumartesi ve Pazar tarifeli yeni sefer saatlerine “atus.konya.bel.tr” web sayfasından ulaşılabilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'da Alçak Uçuş Paniğe Yol Açtı!
Konya'nın kalbi Ramazan'da burada atıyor! Hesaplı ve güvenilir iftar
Konya’da 602 uyuşturucu hapla yakalanan şahıs hakkında ilk karar
Konya'da aranıyordu! Başkasının ehliyetine fotoğrafını yapıştırınca yakalandı
Konya'da atla caddeye çıkan genci gören şok oldu!