Konya bir değerini daha kaybetti! Mehmet Emin Atasagun vefat etti

Konya İmamhatip Lisesi emekli öğretmenlerinden Mehmet Emin Atasagun Hakk'a yürüdü. Kendisi de aynı okuldan mezun olan sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Konya'nın önemli isimlerinden birisi daha hayata gözlerini yumdu.

Konya İmamhatip Lisesi'nin ilk mezunlarından olan (1957-1958) uzun seneler aynı okulda öğretmenlik yapan Mehmet Emin Atasagun'un vefat haberini oğlu Hasan Fehmi Atasagun verdi.

Atasagun, babasının vefat haberini şu cümlelerle duyurdu: "Babam, Hocam Mehmet Emin Atasağun bugün sabaha karşı ruhunu teslim etmiştir. Cenazesi Konya’da Cuma Namazını müteakiben Hacı Fettah Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Hacı Fettah Mezarlığına defnedilecektir."

Memleket.com.tr ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

KONYA Haberleri

Konya’da Yıllardır Beklenen O Projede Tarih Belli Oldu! İlk Adım Atıldı
Konya’da Yaz Modu Kapanıyor: Termometreler 23 Dereceye Geriliyor
DUALAR SEMAYA YÜKSELDİ
Saniyelik Şovun Bedeli 140 Bin Lira! Konya Polisi Affetmedi
Akşehir'in Milli Mücadele’deki Hayati Rolü