Konvoy oluşturarak trafikte tehlike saçan 74 araca ceza

Gaziantep'te düğün ve benzeri gerekçelerle konvoy oluşturarak araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşüren 74 araca cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'te düğün ve benzeri gerekçelerle konvoy oluşturarak araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşüren 74 araca cezai işlem uygulandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 01-05 Haziran 2023 tarihleri arasında düğün ve benzeri gerekçelerle konvoy oluşturarak çevreyi rahatsız eden, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlara yönelik denetim yaptı. Kentin işlek cadde ve sokaklarında yapılan denetimler neticesinde düğün ve benzeri gerekçelerle konvoy yaparak araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşüren 74 araca da cezai işlem uygulandı.

Kentte söz konusu denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı
Apartman müştemilatında yangın çıktı, park halindeki araç zarar gördü
2 GENÇ OLAY YERİNDE CAN VERDİ