Kontrolden çıkan otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde kontrolden çıkan otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde kontrolden çıkan otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla attıktan sonra durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kaza, Fatih Sultan Mahallesi Yörükler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. idaresindeki 34 FOR 771 plakalı Peugeot marka otomobil, rampa aşağıya indiği esnada sürücüsünün kontrolünden çıkarak 150 metre uzunluğundaki uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla atan otomobil ters vaziyette durabildi. Kazanın şiddetiyle sürücü ve teyzesi G.A. yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri otomobilin bulunduğu alana inerek yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Sıkıştığı yerden çıkarılan yaralılar sağlık ekipleri ve kaza yerine gelen vatandaşların yardımıyla sedyeye alınarak ambulansa taşındı. İki yaralı ardından Kocaeli Şehir Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, sürücü K.K.'nin teyzesi G.A. ile ahırlarındaki hayvanları beslemeye gittiği ve evlerine döndüğü esnada kaza yaptıkları öğrenildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu
Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C’li terörist Bülent Dükancı Hatay’da yakalandı