Konsolosluk çalışanları tanık olarak ifade verdi

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu çalışanları tanık olarak ifade verdi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu çalışanları tanık olarak ifade verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin soruşturması sürüyor. Geçtiğimiz hafta 23 konsolosluk çalışanın savcılığa tanık sıfatıyla ifade vermesinin ardından bugün de bir kısım çalışan tanık olarak ifade verdi. Sabah saatlerinden itibaren Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gelen konsolosluk çalışanları savcılığa ifade verdi. Konsolosluk çalışanları ifadelerinin ardından adliyeden ayrıldı. Bir kısım konsolosluk çalışanın ise yarın da adliyeye gelerek ifade vereceği öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KONYA'DA KURŞUNLAMA
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASININ AĞIR YARALADIĞI KADIN KURTARILAMADI
FETÖ OPERASYONUNDA 41 TUTUKLAMA
SMA HASTASI ÇOCUĞUNUN CİHAZINI KAPATAN BABA İNTİHAR ETTİ
Has Çelik Fabrikasında Ark Ocağı Patladı: 3 Yaralı