AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, yeni kurulan KONSİAD Konya şube yönetimi ile kahvaltılı bir tanışma ve kaynaşma toplantısına katıldı. Toplantıda; ‘’ STK’ların toplum için öneminden bahsetti. Artık Ankara’da STK’ların bir temsilcilerinin olduğunu ve STK’ların her türlü sorun ve projeleri için hazır olduklarını’’ sözlerine ekledi.
KONSİAD eski başkanı Başçı; ‘’ Konyalı Sanayici ve İş adamları Derneği, yani KONSİAD, Konyalıların ihtiyaç duyduğu aktif bir iş adamları teşkilatıdır. 2008 yılında İstanbul’da, orta ve büyük ölçekli işletmelere sahip Konyalı iş adamlarının girişimiyle kurulmuş, merkezi İstanbul Bahçelievler’de bulunan bir dernektir. Konyalı iş adamları arasında ekonomik ilişkilerin teşvik edilmesi, işbirliğinin arttırılması, KONSİAD’ın temel amacıdır. KONSİAD, Konya ve Konyalıların ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı da kendine bir görev addetmektedir. KONSİAD, Konya ve çevre illeri başta olmak üzere ülkemiz için fayda sağlayacak her türlü ekonomik, sosyal ve siyasal projenin oluşturulması, geliştirilmesi ve hayata geçirilmesinde aktif rol almak isteyen bir STK olduğunu’’ ifade etti.
AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı; ‘’Ülkemizin çok zor bir dönemden geçmekte olduğunu ve bütün şer güçlerin bu asil milletin birlik ve beraberliğini kastettiklerini ifade etti. Biz bir ve beraber olmakla, şer odaklarının hiçbir plan ve projelerinin devreye girmesinin mümkün olamayacağını da’’ vurguladı.
AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı, tanışma ve kaynaşma kahvaltısından sonra, KONSİAD Konya şube merkezine ve KONSİAD Konya şube yönetiminde bulunan iş adamlarımızın iş yerlerine bir dizi ziyaretlerde bulundu. ‘’Bu ülkenin gelişmesi için iş adamlarımıza büyük sorumluluklar düştüğünü ve gelişmiş bir ülke olabilmek için de çok çalışmamız gerektiğini’’ ifadelerine ekledi.
KONSİAD Konya şube başkanı Hasan Hüseyin Aydın, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı’ya Konya ziyaretleri ve desteklerinden dolayı, kendilerine bir plaket takdiminde bulundu ve teşekkürlerini ifade etti.