Komşuların gürültü kavgası: 1 ölü, 5 yaralı

Konya'da komşu iki aile arasında gürültü nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

KONYA (AA) - Konya'da komşular arasında gürültü nedeniyle çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'ndeki bir apartmanda yaşayan ve aralarında daha önceden gürültü meselesi nedeniyle husumet bulunan iki İzi ile Aydın ailelerinin fertleri arasında yeniden tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgada dönüşen olayda, Erdal Aydın (53), Adem İzi (24) ve Fatma Çeşmeci av tüfeğiyle, Mustafa İzi (51), Ayşe Aydın (46) ve Devran Kaplan Aydın (25) ise satır darbeleriyle yaralandı.

Erdal Aydın, 12 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Konya'daki farklı hastanelere kaldırılan diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, iki av tüfeği ve bir satır buldu.

Soruşturma sürdürülüyor.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY