Kolombiya'daki maden kazası

Corrales kenti kırsalındaki kömür madeninde yaşanan patlama ve göçüğün ardından bir cesedin daha bulunmasıyla ölü sayısı 7'ye çıktı

BOGOTA (AA) - Kolombiya'da bir maden ocağında patlamadan kaynaklanan göçük nedeniyle ölü sayısı 7'ye yükseldi.

Yerel basındaki haberlere göre, Boyaca yönetim bölgesine bağlı Corrales kenti kırsalında bir kömür madeninde patlama ve göçük sonrası kayıp 3 kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Böylece olayda ölü sayısı 7'ye çıktı.

Kayıp iki kişinin aranmasına ise Kızılhaç ve Ulusal Madencilik Ajansına (ANM) bağlı kurtarma ekiplerince devam ediliyor.

Yerin 100 metre altında gaz sıkışmasının yol açtığı patlama ve göçük nedeniyle yaşanan kazada, daha önce maden ocağından 6 kişinin cesetleri çıkarılmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü