Kolombiya'da turistleri taşıyan tekne battı

Guatape kentinde baraj gölünde turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti- Devlet Başkanı Santos, kazanın ardından 120 kişinin kurtarıldığını ve 31 kişinin aranmasına devam edildiğini açıkladı

BOGOTA (AA) - Kolombiya'nın Guatape kentinde baraj gölünde turistleri taşıyan teknenin batması sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişinin aranmasına ise devam ediliyor.

Antioquia yönetim bölgesinde ve Medellin'in 80 kilometre doğusunda yer alan turistik bölgedeki baraj gölünde meydana gelen kazada ölenlerin sayısına ilişkin henüz bir açıklama yapıldı. Ancak yerel basında teknenin batması sonucu en az 6 kişinin öldüğü belirtiliyor.

Baraj gölünde, Kolombiya ordusu ve çevre kentlerden gelen arama kurtarma görevlilerinden oluşan ekipler, kayıpları arama çalışması yürütüyor.

Kazanın ardından bölgeye giden Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, 120 kişinin kurtarıldığını ve 31 kişinin aranmasına devam edildiğini açıkladı. Santos ayrıca kayıp kişilerin olayın hemen ardından bölgeye gelen diğer turist tekneleri tarafından kurtarılmış olabileceğini de kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi
Otomobil Fuarının Yıldızı 32 Yıllık Efsane Oldu
Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor