Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi idrak edildi

Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi münasebetiyle gerçekleştirilen programlarda, Kur’an-ı Kerim okundu, salatü selamlar getirildi ve dua edildi.

Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi idrak edildi

Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, “bin aydan hayırlı” olarak kabul edilen Kadir Gecesi Almanya’da düzenlenen programlarla coşkulu bir şekilde idrak edildi.

Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi münasebetiyle gerçekleştirilen programlarda, Kur’an-ı Kerim okundu, salatü selamlar getirildi ve dua edildi.

Pandemi önlemleri sebebiyle Kadir Gecesinin manevi ikliminden istifade etmek isteyen Mü’minler, DİTİB Merkez Camii‘nde gerçekleştirilen programda, din görevlileri Naci Şengün, Mustafa Kader ve Gökhan Uygun tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, cemaatin de istirak ettiği tesbihatla gönüller coştu.

Köln DİTİB Merkez Camii Kuran Kursu öğrencilerinden minik Mustafa Musab Ünver’in ezbere okuduğu Kadir Gecesi adlı şiiri cemaatin duygu dünyasında unutulmaz yerini aldı.

Kadir Gecesi özel programı DİTİB’in sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Sınırında
Kıyılarımız güvenli mi? Valilikten köpek balığı açıklaması
Tuz Gölü’nde endişelendiren manzara: Yüzlerce flamingo ölü bulundu
Sağlık ocağı önünde şok görüntü: Tıbbi malzemeleri çöpe attılar
Turnuvadan Kupayla Çıktılar, Savaşın İçinde Kaldılar