Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi idrak edildi

Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi münasebetiyle gerçekleştirilen programlarda, Kur’an-ı Kerim okundu, salatü selamlar getirildi ve dua edildi.

Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, “bin aydan hayırlı” olarak kabul edilen Kadir Gecesi Almanya’da düzenlenen programlarla coşkulu bir şekilde idrak edildi.

Köln DİTİB Merkez Camii’nde Kadir Gecesi münasebetiyle gerçekleştirilen programlarda, Kur’an-ı Kerim okundu, salatü selamlar getirildi ve dua edildi.

Pandemi önlemleri sebebiyle Kadir Gecesinin manevi ikliminden istifade etmek isteyen Mü’minler, DİTİB Merkez Camii‘nde gerçekleştirilen programda, din görevlileri Naci Şengün, Mustafa Kader ve Gökhan Uygun tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, cemaatin de istirak ettiği tesbihatla gönüller coştu.

Köln DİTİB Merkez Camii Kuran Kursu öğrencilerinden minik Mustafa Musab Ünver’in ezbere okuduğu Kadir Gecesi adlı şiiri cemaatin duygu dünyasında unutulmaz yerini aldı.

Kadir Gecesi özel programı DİTİB’in sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı