Kokuyu alan sahilden kaçtı, dikkatli bakınca gerçek ortaya çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde denize girmek isteyen vatandaşlar, denizin ortasındaki kayalıkların üzerinde inek leşi görünce durumu yetkililere bildirdiler.

Olay, dün akşam Denizkent Sahili'nde meydana geldi. Denize girmek ve piknik yapmak için sahile gelen vatandaşların büyük bölümü etrafa yayılan kötü koku nedeniyle geri dönerken, az sayıdaki vatandaş ise denize girmeye devam etti.

Çevredeki vatandaşlar çevreyi kontrol ettiğinde kokunun nedeninin Denizkent Balıkçı Barınağı'ndaki kayalıkların üzerindeki inek leşi olduğu anlaşıldı.

Açıktan geçen ve hayvan taşıyan bir gemiden düştüğü ya da öldüğü için atıldığı değerlendirilen inek leşinin kaldırılması için belediye yetkililerine haber verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Avlanması ve satışı yasak olan 603 kilo balığa el konuldu
Otluk alanda çıkan yangın seralara sıçramadan söndürüldü
Antalya’da korkutan sarsıntı
Manavgat'ta suya girdi Alanya'da aramalar sürüyor
OYUNCAK SANDILAR, GERÇEK ÇIKTI