Kocasıyla tartışan 22 yaşındaki Kübra Sakancı canına kıydı

Çorum'un Alaca ilçesinde, kocası ile tartıştıktan sonra baba evine giden Kübra Sakancı babasının silahı ile kendini vurdu.

Olay, Özhan Mahallesi Tuğcu Sokak üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1.5 yıl önce evlenen ve boşanma aşamasında olduğu belirtilen Kübra Sakancı (22) adlı genç kadın, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kocası ile tartıştıktan sonra babasının evine gitti.

Sabah saatlerinde girdiği bunalım sonucunda mahalle muhtarı olan babasına ait tabanca ile kendisini vurdu. Karın bölgesinden yaralanan genç kadına ilk müdahale olay sırasında evde bulunan sağlık çalışanı kız kardeşi tarafından yapıldı.

Daha sonra ambulans ile Alaca Devlet Hastanesine kaldırılan Kübra Sakancı burada yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Durumu ağır olan genç kadın doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

JASAT sahada: Karaman’da aranan 39 kişi yakalandı
SIFIR ELEKTRİKLİ ARAÇ 6 AYDIR SERVİSTE
Pizza zincirinin iki şubesi kundaklandı
SIKIŞAN BALATA KAMYONUN LASTİĞİNİ YAKTI
Murat Övüç Hakim Karşısına Çıktı: Tutukluluğu Devam Etti