Kocasinan Şimşekspor galibiyetle başladı

U-17 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil eden takımlardan Kocasinan Şimşekspor, şampiyonaya galibiyetle başladı.

U-17 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil eden takımlardan Kocasinan Şimşekspor, şampiyonaya galibiyetle başladı.

Türkiye'nin en iyi 20 takımının kaldığı U17 Türkiye Şampiyonası Aksaray'da başladı. U17 Türkiye Şampiyonası'nda Kocasinan Şimşekspor, Aksaray Grubunda ilk maçında Ankara Güneşspor ile karşılaştı. Zorlu geçen karşılaşmayı Kocasinan Şimşekspor 1-0 kazanarak şampiyonaya galibiyetle başladı.

Kocasinan Şimşekspor yöneticisi Zeki Çetin, "Finale kalma hedefimizde ilk maçımızı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin en iyi 20 takımının katıldığı şampiyonaya galibiyetle başlamak moralimizi yükseltti. Güçlü bir kadromuz var. Kayseri'yi bu şampiyonada en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!