Kocaeli'deki uyuşturucu operasyonları

Polis ve jandarma ekipleri, ekim ayında il genelinde düzenledikleri operasyonlarda, yaklaşık 500 kilogram eroin ve 321 kilogram esrar ele geçirdi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de geçen ay düzenlenen operasyonlarda, yaklaşık 500 kilogram eroin, 321 kilogram esrar, çeşitli miktarlarda Hint keneviri ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "uyuşturucu madde nakli, kaçakçılığı, kullanımı ve ticareti" yapan kişi ve örgütlere yönelik, 1-31 Ekim arasında çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalar çerçevesinde kent genelinde düzenlenen operasyonlarda, 499 kilo 560 gram eroin, 319'u toz halinde olmak üzere toplam 321 kilogram esrar, bir miktar Hint keneviri ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul Boğazı’nda yakamoz manzarası
Madencilerin 9 Günlük Ankara Yürüyüşü Zaferle Sonuçlandı
EKPSS başvuruları başladı
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler İçin Karar Çıktı
İlginç olay: Aynı kişi adına 25 restorandan sipariş verildi