Kocaeli'deki cinayet

İzmit ilçesinde müşterisi tarafından bıçaklanarak öldürülen ticari taksi şoförünün meslektaşları olayı protesto etti

KOCAELİ (AA) - İzmit ilçesinde müşterisi tarafından bıçaklanarak öldürülen ticari taksi şoförünün meslektaşları olayı kınadı.

Ali Özkaraman'ın öldürülmesini protesto eden taksi şoförleri Cumhuriyet Parkı'nda toplandı.

Kocaeli Ticari Taksi Şoförleri ve Durak İşletmeleri Derneği Başkanı Emre Dal, burada yaptığı konuşmada, olayı kınadıklarını belirterek, "Yaşanan vahim olaydan dolayı hakkın rahmetine kavuşmuş Çınarlı Taksi'den 41 T 0445 plakalı aracın sahibi değerli meslektaşımız, ağabeyimiz Ali Özkaraman için toplanmış bulunmaktayız. Uzun yıllar bu mesleği icra eden ve camianın yakından tanıdığı Ali ağabeyimizin böyle vahşice, alçakça, hunharca bir olay sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz." ifadesini kullandı.

Bu tür olaylar karşısında sahipsiz kaldıklarını savunan Dal, şunları söyledi:

"Tek derdi alnının teri ile ekmek parasını evine götürmek olan, bu uğurda canını hiçe sayıp gece gündüz demeden halkımıza 24 saat hizmet veren biz taksici camiasının can güvenliğinin tehlikede olduğu açıkça ortadadır. Can güvenliğimizin sağlanması konusunda tüm devlet kurumları ile uyum içerisinde çalışmaya hazırız. Unutmayalım ki bugün rahmetli Ali ağabeyimizin başına gelen yarın bir diğer meslektaşımızın başına gelebilir."

Açıklamanın ardından grup dağıldı.

- Olay

Gece saatlerinde 41 T 0445 plakalı ticari aracıyla çağrıldığı adrese giden Ali Özkaraman'a gitmek istedikleri adresi söyleyen, fakat paralarının olmadığını belirtilen O.S. ve Y.S. ile Özkaraman arasında tartışma çıkmış, tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine Y.S. bıçakla taksi şoförü ile kavgayı ayırmaya çalışan amcasının oğlu O.S'yi yaralamıştı.

Ali Özkaraman ve O.S, olay yerine gelen ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesi ve İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılmış, Özkaraman yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Şüpheliler, O.S. ve YS.,emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik