Kocaeli'de toprağa gömülü 2 ceset bulunması

Olaya ilişkin gözaltına alınan 15 şüpheli ile bir tutuklu sanık adliyeye sevk edildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kadın ve erkek cesedi bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 16 şüpheli adliyeye çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kandıra ilçesinde toprağa gömülü kadın ve erkek cesedi bulunmasına ilişkin Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan E.G, İ.K.Ö, S.D, H.T, M.N, Ç.U, T.Y, H.K, B.T, V.Y, B.Ö, B.Ç, Ö.G, M.Ç. ve A.O.Ö. ve başka bir suçtan tutuklu bulunan A.Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 16 şüpheli, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüphelilerin savcılık sorguları sürüyor.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca 24 Ocak'ta yapılan açıklamada, Kandıra ilçesinde toprağa gömülü kadın ve erkek cesedi bulunduğu, ilk etapta olaya ilişkin 7 şüphelinin gözaltına alındığı bildirilmişti. 31 Ocak'ta da yapılan çalışmalarda cesetlerin Mülkiye ve İsmail Serin çiftine ait olduğunun değerlendirildiği ve gözaltı sayısının 15'e yükseldiği açıklanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi
Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi