Kocaeli'de tatilciler sahillere akın etti

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, havaların ısınmasıyla Kocaeli'deki mavi bayraklı plajları doldurdu

KOCAELİ (AA) - Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde vatandaşlar, havaların ısınmasıyla Kocaeli'deki "mavi bayraklı" plajlara akın etti.

Tatillerini Kocaeli'de geçiren yabancı turistler ve vatandaşlar, hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü, nem oranının ise yüzde 60'ı gösterdiği Karamürsel ilçesindeki "mavi bayraklı" Altınkemer Halk Plajı'nda denize girerek serinledi.

Altınkemer Halk Plajı, cankurtaran, ilk yardım, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı ve engellilere yönelik imkanlarla, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

Tatilciler, Kandıra ilçesindeki "mavi bayraklı" Kerpe ve Cebeci'deki sahillere de ilgi gösterdi. Sıcaktan bunalıp, plajları dolduran vatandaşlar denize girerek serinledi.

Bu arada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, Ramazan Bayramı boyunca boğulmalara karşı denizden ve kıyıdan Karamürsel Altın Kemer ve Kandıra sahillerinde görev yapıyor.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!