Kocaeli'de "Halep İçin Giyim Kampanyası"

Toplanan 2 kamyon dolusu kışlık giysi Suriye'ye gönderildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde başlatılan "Halep İçin Giyim Kampanyası" kapsamında toplanan 2 kamyon dolusu kışlık kıyafet Suriye'ye gönderildi.

Karabali Gençlik Eğitim Merkezi tarafından Halep'teki ihtiyaç sahipleri için yapılan kampanyada kısa sürede 2 kamyon dolusu kışlık kıyafet toplandı.

Uğurlama töreninde konuşan Karabali Gençlik Eğitim Merkezi sorumlularından Fazlı Biçer, kış şartlarında zor durumda olan Suriyeliler için yardım faaliyetlerine hız verdiklerini söyledi.

Bölgede havanın soğumasıyla en önemli ihtiyacın kışlık kıyafetler olduğunu ifade eden Biçer, "Merkez olarak gerek Suriye içinde, gerekse Türkiye'deki Suriyeli mazlumların kullanması için giyim kampanyası başlattık. 10 gün süren kampanya sonunda 2 kamyon dolusu giyim yardımında bulunuldu. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Hepsine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yapılan duanın ardından kamyonlar yola çıktı.

AA

Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI