Kocaeli'de fuhuş operasyonu

Karamürsel ilçesinde düzenlenen operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı- Yabancı uyruklu 22 kadın, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Karamürsel'de kardeş oldukları belirtilen N.K, A.K, Ş.K, E.K, B.K. ile arkadaşları H.K. ve A.K'nın kiraladıkları evlerde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıklarını tespit etti.

Ekiplerin, 12 ev ve bir iş yerine eş zamanlı düzenlediği operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda ajandalar, çok sayıda telefon, 2 adet uyuşturucu hap ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Şüpheliler, "küçük yaşta çocuğu fuhşa teşvik etmek", "fuhşa aracılık ve yer temin etmek", "uyuşturucu madde bulundurmak" suçlamasıyla Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Kırgızistan, Moldova ve Kazakistan uyruklu 22 kadın ise emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

AA

Gündem Haberleri

250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü
Kasım Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırılmaya Başlandı
Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı