Kocaeli'de 42 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı

Kocaeli'de "vergi usul kanununa muhalefet", "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" gibi 42 ayrı suçtan 47 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, polis operasyonuyla yakalandı.

Kocaeli'de 42 ayrı suçtan 47 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, polis operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yürüten İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında "iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme", "çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme", "vergi usul kanununa muhalefet", "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" gibi 42 ayrı suçtan 47 yıl hapis ve 502 bin 490 TL para cezası bulunan O.Ö.'yü yakaladı.

O.Ö, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hırsızların "Uyumak İçin Girdim" Bahanesine Yargıtay’dan Veto
İBB Yöneticisi Erhan Karaal böyle kaçırılmış
Ekmek teknesinin yandığını görünce gözyaşlarına boğuldu
Şapkalılar Çetesine Darbe: 32 Gözaltı Kararı
Kamyonetin Direksiyonuna Atlayıp Faciayı Önledi