Koca engereklerin çiftleşme dansı kamerada

Türkiye'deki en zehirli yılan olarak bilinen 2 koca engereğin çiftleşme dansı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Hatay'da havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte doğa yeniden canlanmaya başladı. Kışın doğada gözükmeyen yabani türler de ortaya çıkmaya başladı.

Türkiye'deki yılanların arasında en zehirli olarak bilinen ve Doğu Akdeniz'de sıklıkla görülen koca engerek yılanları, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Karakese Mahallesi'nde görüldü.

Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan engerek yılanları çiftleşirken vatandaşlar tarafından görüntülendi. Bir süre birbiriyle sarılarak vakit geçiren engerekler, gözden kayboldular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Asırlık çınar ağaçları bakımsız kaldı: Bölgenin simgesi ağaçlar kurudu
Vatandaş ihbar etti, ekipler harekete geçti
DOA'DAN VATANDAŞA 33 MİLYON TL
Sinema Dünyasının Acı Kaybı: Efsane Oyuncu Sam Neill Hayatını Kaybetti
Maltepe Çınar Yaşam Kampüsü hizmete açıldı