Klimalardan kaldırıma akıtılan suların donması yayalar için tehlike oluşturdu

Eskişehir'de dondurucu soğuklar sebebi ile klima borularından sokağa akıtılan suların donması sonucu kaldırımlarda buzlu alanlar oluştu.

Eskişehir'de dondurucu soğuklar sebebi ile klima borularından sokağa akıtılan suların donması sonucu kaldırımlarda buzlu alanlar oluştu.

Eskişehir'de hava sıcaklığının sıfırın altında seyretmesi dükkân klimalarından sokağa tahliye edilen suyun donmasına sebep oldu. Oldukça kaygan olan ve kaldırımdan geçen yayaların düşme tehlikesine sebep olabilecek buz tabakası vatandaşlar için risk oluşturdu. Klima borularının altına suyun birikmesi için herhangi bir kap koyulmayıp suların direkt kaldırıma akıtılması duyarsızlık olarak yorumlandı. Ayrıca oluşan buz tabakasının önünde uyarıcı bir yazı ya da işaret olmaması dikkatleri çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan