Kjaer'den veda mesajı

- Sevillalı futbolcu Kjaer:- "Artık veda etme zamanı. Fenerbahçe camiasına, tutkuları, destekleri ve güzel temennileri nedeniyle çok teşekkür ederim"


ANKARA (AA) - İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Sevilla'ya transfer olan Danimarkalı oyuncu Simon Kjaer, eski takımı Fenerbahçe için veda mesajı yayımladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarların kendisine yolladığı veda mesajlarının fotoğrafını yayımlayan Kjaer, yazdığı mesajda ise "Artık veda etme zamanı. Fenerbahçe camiasına, tutkuları, destekleri ve güzel temennileri nedeniyle çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, bonservis bedeli olarak Fenerbahçe'ye 12,5 milyon avro ödeyen İspanya temsilcisi Sevilla ise sağlık kontrolünden geçen 28 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Danimarka Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan 28 yaşındaki Kjaer, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 88 karşılaşmada 5 gole imza atmıştı.

AA

Spor Haberleri

Kayseri'yi düşüren tüm sebepler ayrıldı
Singo müzmin sakat çıktı
Beşiktaş Gitti Beşiktaş Geldi
Fenerbahçe’de Talisca ile yollar ayrıldı
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi