Kızartmalık patatesler yerle yeksan oldu

Antalya-Alanya D-400 Karayolun'da direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet, bariyerlere çarptıktan sonra önündeki otomobile çarptı. Kazada kamyonetin kasasındaki plastik variller ve içerisindeki kilolarca kızartmalık patatesler yola saçıldı.

Edinilen bilgiye göre, Muhammet Karatepe'nin kullandığı 32 ABR 165 plakalı kamyonet Antalya istikametinden Alanya yönüne giderken kavşak üzerinde kontrolden çıkarak önce bariyerlere çarptı.

Ardından Ömer Yıldırım idaresindeki 01 ED 787 plakalı otomobile çarpması sonucu kamyonet durabildi. Çarpışmanın ardından kamyonetin kasasındaki variller yola savrulması sonucu patatesler de etrafa saçıldı.

Patatesler nedeniyle kavşakta trafik kontrollü olarak sağlanırken, Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri patatesleri iş makinesi yardımıyla çöp kamyonuna yükledi. Kamyonetin kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ALANYA Haberleri

Konaklı'da Çevre Skandalı: 2 Bin Kişilik Otel Denize Atık Su Akıtırken Yakalandı
Gezmeye geldiler, temizlik yapıp gittiler
Yüzmek İçin İndiği Kayalıklardan Geri Dönemedi
Alanya İskele’de Sabaha Karşı Temizlik Seferberliği: Turistik Alan Pırıl Pırıl Oldu
Çorum'dan Tatil İçin Alanya'ya Gitmişti: 19 Yaşındaki Ömer Faruk'tan Acı Haber Geldi