"Kitap Hediye Günü"nün ilki yarın kutlanacak

Miniatürk'teki etkinlikte, "Kültür Ağacı" dikilecek, çocuklara özel kitaplar armağan edilecek

İSTANBUL (AA) - Herkese Kitap Vakfı tarafından kitap okumayı sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla ilan edilen "Kitap Hediye Günü"nün ilki yarın Miniatürk'te kutlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, Türkiye Yayıncılar Birliği ile bazı yazarlar, yayınevleri ve sanatçılar tarafından desteklenen "Kitap Hediye Günü" dolayısıyla yarın Miniatürk'te etkinlik düzenlenecek.

Hey yıl nisan ayının üçüncü pazar günü gerçekleştirilecek "Kitap Hediye Günü" ile insanlara kitap okumayı sevdirmek ve yılda bir defa dahi olsa insanların birbirlerine kitap hediye etmesini sağlamak amaçlanıyor.

Miniatürk'te gerçekleşecek ve şenlik havasında geçecek etkinlikte, Herkese Kitap Vakfı Kurucusu Bülent Şenver ve Kültür AŞ Genel Müdürü Nevzat Kütük konuşacak. Etkinlikte, Miniatürk'e "Kültür Ağacı" dikilecek, çocuklara özel kitaplar armağan edilecek.

Etkinlik, yarın saat 12.00'de başlayacak.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Milli Saraylar’dan Tarihi Adım: Darphane Kültür Kompleksi Oluyor
Altın Portakal'a Yoğun İlgi: Gişede Kuyruk Var
Mehterler Fethin 700. yılında Bursa'da buluştu
SELÇUKLU'NUN DEV ESERİ TURİSTLERİN ODAĞINDA
Alanya Tropikal Meyve Festivali Sona Erdi