Kırşehir'den Kemer'e çalışmaya gitmişti! Ağaca asılı halde bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde çalışan Kırşehirli şahıs, oturduğu lojmanın bahçesinde portakal ağacına asılı halde ölü bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde çalışan şahıs, oturduğu lojmanın bahçesinde portakal ağacına asılı halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, memleketi Kırşehir'den Kemer'e gelerek yaz sezonunda Kiriş Mahallesi'ndeki bir otelin plajında güvenlik görevlisi olarak çalışan Dilaver Dündar, saat 14.30 sıralarında Kiriş Caddesi 51 numaralı binanın önündeki portakal ağacına iple asılı halde bulundu. Cesedi gören vatandaşlar, pandemi sebebiyle olay yerine yaklaşmadan polisi aradı. Olay yerine gelen nöbetçi cumhuriyet savcısı ve Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ceset, önce Kemer Devlet Hastanesi morguna, daha sonra otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

2 MOTOSİKLETE 254 BİN LİRA CEZA
ANNESİNE POMPALIYLA ATEŞ AÇTI
Saldırıdan sağ kurtuldu okula eşyalarını almaya gitti
KIZ KAÇIRMA SÖYLENTİSİ MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ
Karaman-Kılbasan Yolunda Korkutan Kaza