Kırşehir'de uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen 4 sokak satıcısı tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, parklarda ve alışveriş merkezleri girişlerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, park ve alışveriş merkezleri önünde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yaklaşık 3 aylık süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, çeşitli adreslere baskın düzenledi.

Lise, Ankara ve Terme caddeleri üzerindeki parklar ve alışveriş merkezleri girişlerinde K.K, H.E, S.E. ve M.E, gözaltına alındı.

Zanlıların üst ve ikametlerinde yapılan aramada, satışa hazırlanmış 1 kilo 70 gram sentetik uyuşturucu ile 60 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.K, H.E, S.E. ve M.E, tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

İklim Diplomasisi Kitabı Türkiye’nin İklim Vizyonunu ve COP31’i İnceleyecek
Çöp toplaması gereken kamyonlar garajda bekliyor
“Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de İngiltere’de
Bakan Göktaş’tan STK’lara koruyucu aile çağrısı
İzmir Büyükşehir'de Hareketlilik Başlıyor: 90 zabıta memuru alınacak