Kırşehir'de okul müdürlerine FETÖ operasyonu

İlkokul, ortaokul ve liselerdeki 9 okul müdürü gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)kapsamında aktif görevde bulunan 9 okul müdürü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, il merkezi ve ilçelerde FETÖ/PDY ile bağlantıları bulunduğu iddia edilen kamu görevlilerine yönelik çalışma başlattı.

Daha önce yargılanan örgüt üyelerinin ifadeleri doğrultusunda çalışmaları genişleten ekipler, kent merkezinde ve ilçelerde farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

İlkokul, ortaokul ve liselerde müdür olarak görev yapan 9 kişi gözaltına alındı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı