Kırşehir’de muhtar adayları kavga etti! 2 yaralı 1 tutuklama

Kırşehir Kaman'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde muhtar adayı olan 2 husumetli aile arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı kavga sonrasında 1 kişi tutuklandı

Kırşehir'in Kaman ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde muhtar adayı olan 2 husumetli aile arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Kaman ilçesi Cadırlı Hacıbayram köyü muhtarı K.E. ve kardeşi M.E., muhtar adayı R.D. ve E.D.'yi yaralamış Kaman ilçe halk pazarında meydana gelen olay sonrası çevrede bulunanların da yardımlarıyla yaralı R.D. ve E.D. ilçe devlet hastanesine kaldırılmıştı.

Kavga sonrasında ilçe emniyeti tarafından gözaltına alınan M.E., ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. M.E., "Bıçakla adam yaralama" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor