Kırşehir'de iş yeri yangını

Kent merkezinde bir iş yerinde başlayan ve 7 iş yerine sıçrayan yangın, hasara yol açtı- Yangının çıktığı iş yerini gören bir kameranın yönünü değiştirmeye çalışan maskeli kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de kent merkezindeki bir iş yerinde başlayan ve 7 iş yerine sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Müftülük Caddesi'ndeki çay ocağı işletmesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Hızla yayılan alevler, iş yerinin yanındaki 7 iş yerine de sıçradı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, 8 iş yerinde hasar oluştu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü ve Ahi Polis Merkezi ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini alarak inceledi.

Kamera görüntülerinde, yüzü maskeli kişinin yangının çıktığı iş yerini gören bir kameranın yönünü değiştirmeye çalıştığını tespit eden ekipler, kundaklama ihtimali üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı