Kırşehir'de FETÖ/PDY operasyonu

Örgüt üyesi oldukları öne sürülen eski sağlık çalışanı 3 kişi gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) üyesi olduğu öne sürülen eski sağlık çalışanı 3 kişi gözaltına alındı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 4 kişinin yakalanması için Kırşehir ve Çankırı'da operasyon düzenledi.

Operasyonda, kanun hükmünde kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen eski hemşireler S.T ve E.A ile eski ebe H.E. Kırşehir'de yakalandı, özel sektör çalışanı Z.B. ise Çankırı'daki adresinde bulunamadı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, emniyete götürüldü.

Firari Z.B'nin yakalanması için çalışma sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?