Kırkpınar’da hamam geleneği bozulmadı

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan ve altın kemeri boynuna takan Yusuf Can Zeybek, "hamama gitme" geleneğini bozmadı.

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan ve altın kemeri boynuna takan Yusuf Can Zeybek, "hamama gitme" geleneğini bozmadı.

7 Temmuz Cuma günü başlayan ve kıran kırana mücadelelerle gerçekleşen 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı olan Yusuf Can Zeybek, "hamama gitme" geleneğini bozmadı. Antalyalı başpehlivan Zeybek, boynunda altın kemeri ile omuzlarda sokakları gezerek Edirnelileri selamladı. Başpehlivan Zeybek daha sonra tarihi Saray Hamamı'na gitti.

Zeybek altın kemeri kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!