Kırklareli'nde gölette kaybolan genç

Serinlemek için girdikleri gölette boğuma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarırken suda kaybolan gencin bulunması için başlatılan çalışmalar devam ediyor

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde serinlemek için girdikleri gölette boğuma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarırken suda kaybolan gencin bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Kırklareli Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, dün Kavaklı beldesinde girdiği gölette boğulma tehlikesi geçiren kardeşi Ramazan Şanlı'yı (15), kenara çıkardığı sırada suda kaybolan Yasin Şanlı'yı (16) bulmak için başlattığı çalışmalara gece verilen aranın ardından yeniden başladı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü sualtı ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında, gölet kenarında Şanlı'nın ayakkabıları ve elbiseleri bulundu.

Kavaklı beldesinde Yasin Şanlı (16) dün serinlemek için arkadaşlarıyla girdikleri gölette boğulma tehlikesi geçiren kardeşi Ramazan Şanlı'yı, kenara çıkardığı sırada suda kaybolmuştu.

AA

Gündem Haberleri

KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu
SOSYAL MEDYANIN YENİ FENOMENİ
Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL