Kırklareli'nde gölette kaybolan genç

Serinlemek için girdikleri gölette boğuma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarırken suda kaybolan gencin bulunması için başlatılan çalışmalar devam ediyor

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde serinlemek için girdikleri gölette boğuma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarırken suda kaybolan gencin bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Kırklareli Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, dün Kavaklı beldesinde girdiği gölette boğulma tehlikesi geçiren kardeşi Ramazan Şanlı'yı (15), kenara çıkardığı sırada suda kaybolan Yasin Şanlı'yı (16) bulmak için başlattığı çalışmalara gece verilen aranın ardından yeniden başladı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü sualtı ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında, gölet kenarında Şanlı'nın ayakkabıları ve elbiseleri bulundu.

Kavaklı beldesinde Yasin Şanlı (16) dün serinlemek için arkadaşlarıyla girdikleri gölette boğulma tehlikesi geçiren kardeşi Ramazan Şanlı'yı, kenara çıkardığı sırada suda kaybolmuştu.

AA

Gündem Haberleri

Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda