Kırklareli'de taciz iddiası

Çocuğa cinsel taciz nedeniyle 1,5 ay cezaevinde kalan 70 yaşındaki şüpheli, bir başka çocuğu taciz ettiği iddiasıyla tekrar gözaltına alındı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de, bir erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla geçen yıl 1,5 ay cezaevinde kalarak tahliye olan 70 yaşındaki şüpheli, bir başka çocuğu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, E.G. ailesine kendisini bir kişinin taciz ettiğini bildirmesi üzerine, aile durumu polise bildirdi.

Polis, olayın gerçekleştiği iddia edilen bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi ve çocuğu taciz eden kişinin kimliğini belirledi.

Bunun üzerine polis ekipleri şüpheli Y.Y'yi (70) gözaltına aldı.

- "Basına yansıyacak mı?"

Emniyetteki sorgulamasında "Olay basına yansıyacak mı?" diye soran Y.Y'nin, 3 yıl önce de bir çocuğu taciz ettiği ve geçen yıl 1,5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı
Danıştay, Gökçek dosyasını yeniden açtı
Astsubay Kıdemli Başçavuş Talat Okur şehit oldu