Kırklareli'de suç örgütü operasyonu

Uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, silah kaçakçılığı ve cezaevi firarisinin de aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, silah kaçakçılığı ve cezaevi firarisinin de aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik düzenlenen suç örgütü operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Lüleburgaz ilçesinde uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, silah kaçakçılığı ve cezaevi firarisinin de aralarında bulunduğu şüphelileri tespit etti.

110 polisin katılımıyla Kuştepe Mahallesi'nde 7 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, B.D, E.K., S.Ö., Y.S, H.S, N.A, T.E, R.E, gözaltına alındı.

Operasyonda, ruhsatsız tüfek, silah, çalıntı olduğu değerlendirilen 3 motosiklet, 171 fişek bonzai ele geçirildi.

Şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.


AA

Gündem Haberleri

Sahte ekspertiz raporuna karşı mağduriyeti engelleyen sistem: OtoraporGO
Beykoz Kundura’da "Başörtüsü" Krizi: İş Yeri Hekiminden Şok Mobbing İddiaları!
Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak