Kırklareli'de aranan kişilere yönelik operasyon

Lüleburgaz ilçesinde 300 polisin katılımıyla cezaevi firarisi, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şüphelilere yönelik operasyonda 28 kişi gözaltına alındı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde cezaevi firarisi, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şüphelilere yönelik operasyonda 28 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ekipleri teknik ve fiziki takip sonucu cezaevi firarisi, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şüphelileri tespit etti.

Lüleburgaz Emniyet Müdürü Ali Koca yönetiminde özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu 300 polis ekiplerince, 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 2 tabanca, 2 av tüfeği, 3 kasatura ve bir miktar esrar ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı