Kırklareli merkezli kaçak silah operasyonu

Kırklareli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı- Kaçak yollardan yurt dışına çıkarılmaya çalışılan 20 silah ele geçirilen operasyonda, 1 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli ve İstanbul'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 3 gün önce Kırklareli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan S.Ç, A.Y, A.Ç. ve M.F'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından 4 şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Bir şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

- Olay

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kırklareli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarılmaya çalışıldığı belirlenen 20 silah, şarjörler, sahte kimlik ve 6 telefon ele geçirilmişti.

Şüphelilerden M.F'nin sahte kimlik kullandığı, hakkında "uyuşturucu madde imal ve ticareti", "resmi belgede sahtecilik" suçlarından kesinleşmiş 8 yıl 8 ay hapis cezası bulunduğu, "fuhşa teşvik etmek/ yaptırmak/aracılık etmek /yer temin etmek" suçundan arandığı belirtilmişti.

Gündem Haberleri

Münevver Karabulut’un babasından otopsi açıklaması
Türk Silahlı Kuvvetleri, Son Haftada 43 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi
Hac vizesi olmadan hac yapılamayacak
Şehit Uzman Çavuş Ertaş’a memleketi Hatay'da veda
CHP Genel Başkanı Özel’den Taksim açıklaması