Kırklareli merkezli 8 ildeki FETÖ/PDY operasyonu

Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen 11 şüpheliden 8'i tutuklandı

KIRKLARELİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Kırklareli merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Kırklareli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Kırklareli, Sakarya, İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kocaeli ve Denizli'de düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kırklareli Adliyesi'ne çıkarılan 11 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Kırklareli Sulh Ceza Hakimliğinde sorgulanan şüphelilerden M.A, E.Y, A.F, A.B, A.C, S.Ç, H.T. ve A.A, tutuklandı, M.K, D.C. ile C.C. ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti