Kırklareli merkezli 2 ildeki FETÖ operasyonu

ByLock kullandığı ve örgütün talimatıyla Bank Asya'ya para yatırdığı iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi

KIRKLARELİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik Kırklareli merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan şüpheli sayısı 14'e yükseldi.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ ile bağlantıları bulunduğu tespit edilen şüphelilere yönelik dün Kırklareli ve İstanbul'da operasyon düzenledi.

Operasyonda A.O. ve Z.G'nin yakalanmasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 14'e yükseldi.

Daha önce de örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı ve yine örgütün talimatıyla Bank Asya'ya para yatırdığı iddiasıyla aralarında öğrenci, emekli ve işçilerinde bulunduğu B.Ç, F.E, M.K, S.B, S.K, E.S, H.S, N.Y, E.D, B.B, B.T. ve B.K gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti