Kırıkkale'deki FETÖ/PDY operasyonu

Polis ekipleri, 7 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında bazı iş yerlerinde arama başlattı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik dün başlatılan operasyonda bazı iş yerlerinde arama yapılıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Zafer, İzmir ve Cumhuriyet Caddelerindeki bazı iş yerlerinde arama başlattı.

Aramalar sırasında çeşitli belge ve bilgisayar kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

Bu arada, operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan H.B.T. ve H.U. da yakalandı. Böylece gözaltı sayısı 7'ye çıktı.

Dün başlatılan operasyon kapsamında, örgüte üye oldukları ve finansal destek sağladıkları iddia edilen L.Y, M.S.A, Ö.A, K.Ç, R.R.U. gözaltına alınmış, haklarında gözaltı kararı bulunan H.B.T, H.U, B.Ş, F.S, M.A, H.H.P, A.K, M.İ. ile F.D. ise adreslerinde bulunamamıştı.

AA

Gündem Haberleri

Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde