Kırıkkale'deki FETÖ/PDY operasyonu

Polis ekipleri, 7 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında bazı iş yerlerinde arama başlattı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik dün başlatılan operasyonda bazı iş yerlerinde arama yapılıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Zafer, İzmir ve Cumhuriyet Caddelerindeki bazı iş yerlerinde arama başlattı.

Aramalar sırasında çeşitli belge ve bilgisayar kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

Bu arada, operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan H.B.T. ve H.U. da yakalandı. Böylece gözaltı sayısı 7'ye çıktı.

Dün başlatılan operasyon kapsamında, örgüte üye oldukları ve finansal destek sağladıkları iddia edilen L.Y, M.S.A, Ö.A, K.Ç, R.R.U. gözaltına alınmış, haklarında gözaltı kararı bulunan H.B.T, H.U, B.Ş, F.S, M.A, H.H.P, A.K, M.İ. ile F.D. ise adreslerinde bulunamamıştı.

AA

Gündem Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan klima araştırması
İznik'te Gelin Alma Töreninde Damada Unlu Su Varilli Şaka
Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ