Kiracılarını darp eden ev sahibi tutuklandı

Ankara'da istediği zam talebine karşı çıkan kiracılarını darp ederek hastanelik olmalarına neden olan ev sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'da A.T. isimli ev sahibi, 4 bin 200 lira kira ödeyen kiracılarından yasal zammın üzerinde artış yaparak 20 bin lira istedi. Talebi olumsuz karşılanan A.T. ile kiracısı Himmet Kaysal ve kızı Seçil Kaysal arasında tartışma çıktı.

Durum üzerine İstanbul'dan Ankara'ya gelen A.T., önünü kestiği Seçil Kaysal ile babası Himmet Kaysal'a demir sopayla saldırarak yaraladı.

Hastanelik olan baba ile kızı tedavilerinin ardından taburcu olurken, gözaltına alınan ev sahibinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı