Kilis'teki terör operasyonu

Suriye sınırında yakalanan terör örgütü DEAŞ üyesi keskin nişancı tutuklandı

KİLİS (AA) - Kilis'in Elbeyli ilçesinde düzenlenen operasyonda yakalanan terör örgütü DEAŞ mensubu Suriyeli keskin nişancı tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan, eylem için Türkiye'ye geldiği tespit edilen DEAŞ üyesi terörist İsmail M. (27), jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan cezaevine gönderildi.

Elbeyli ilçesinde 24 Ocak'ta düzenlenen operasyonda Suriye uyruklu İsmail M. yakalanmış, zanlının terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu, örgütte keskin nişancı olarak görev aldığı, kardeşleri Y.M. ve A.M'nin de halen örgütte aktif faaliyet gösterdikleri belirlenmişti.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu