Kilis’te tekstil atölyesinde yangın

Kilis'te tekstil atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Kilis'te tekstil atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Olay, İsmet Paşa Mahallesi Bölge Trafik Caddesi'ndeki bir tekstil atölyesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu Ahmet Hatip'e ait tekstil atölyesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Atölyeden bir anda yükselen alevler ve dumanlar nedeniyle çevrede kısa süreli panik yaşandı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın esnasında iş yerinde kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tırın Altında 2,5 Saat Pusuda Bekleyip Kardeşini Vurdu
Sinop'ta Acı Haber: Kayıp Polisin Naaşına Ulaşıldı
KANATLI ETİ VE SAKATAT ÇIKTI
Hayvan Yüklü Tır Devrildi: 6 Büyükbaş Telef Oldu
MHK Soruşturmasında Olay İfade: Sınav ve Atama İddiaları